06304590024

Férfő Női Gyermek fodrászat

Fodrászatunkban kizárólag felső és prémium kategóriás termékeket használunk, fodrászaink folyamatosan fejlesztik tudásukat a Loréal Akadémia magas színvonalú képzésein.

hb szalon hajfestés

Nálunk minden frizurát megelőz egy rövid konzultáció, amely során megbeszéljük az elképzeléseidet, igényeidet, és a lehetőségeket annak a megvalósítására. Sok fodrász nem szereti, de mi egyáltalán nem bánjuk ha fotóval érkezel a vágyott frizuráról ,így biztosan látjuk hogy pontosan mit szeretnél ,és őszintén el fogjuk mondani, hogy ebből mit lehet megvalósítani, mindezt milyen áron, mennyi időráfordítással. Elsősorban ez a nagyobb színváltoztatásokra, színkorrekciókra vonatkozik. Őszinteségre számíthatsz azzal kapcsolatban is, ha valami szerintünk szakmailag nem előnyös , nem kivitelezhető, vagy csak a haj durva roncsolásával érhetnénk el, amit nyilván nem teszünk ,saját felelősségedre sem.

hb szalon hajgöndörítés
hb szalon hajmosás
hb szalon hajszárítás

Minden vegyszeres beavatkozás,(festés, melír) után személyre szabott professzionális szalonkezelést alkalmazunk a hajadon, és a további otthoni hajápolásra vonatkozó tanácsokkal is ellátunk, terméket ajánlunk, mert azt szeretnénk hogy frizurád minél tovább szalonállapotú maradjon.

hb szalon árlista 2020